headernieuw2

Carnivoer Fyto-supplement Basis

Carnivoer Fyto-supplement Basis
€ 13.15 nu € 11.50
InStock
 
Voorraad: 3
Aantal

Carnivoer fyto-supplement Basis is gemaakt van natuurlijke kruiden en is een aanvulling op de normale voeding voor alle honden en katten. Het bevordert de gezondheid van je hond of kat en houdt deze in optimale conditie.

In de natuur eten honden en katten ook kruiden. Rechtstreeks uit de natuur of uit de darmwand van het prooidier.
Vitaminen, mineralen, enzymen, probiotica en spoorelementen zaten namelijk in de verteerde kruiden, grassen en planten, die op hun beurt weer in de maag en darmen van de prooi zaten. Dieren in het wild weten uit energetische basis wat ze nodig hebben.
Als honden en katten gras eten zijn ze op zoek naar iets, ze zijn dan uit balans. Ze zoeken iets, maar kunnen het niet vinden.

Met Carnivoer fyto-supplement Basis geef je ze alles wat nodig is om hun cellen coöperatief met elkaar in het geheel te laten zijn. 

 • Gemaakt van natuurlijke kruiden, die honden of katten oorspronkelijk via hun prooi binnenkregen
 • Aanvullend supplement voor alle honden en katten
 • Bevordert de gezondheid van je hond of kat, houdt deze in optimale conditie en stuwt de gezondheid naar een hoger peil
 • Bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten
 • Voorziet in de natuurlijke behoefte om bessen en kruiden te eten
 • Kan helpen tegen gras eten

CarniVoer heeft dit supplement bedoeld als aanvulling op de voeding voor honden. Het levert natuurlijke stoffen die de gezondheid van je hond bevorderen. Ze hebben kruiden en bessen nodig om te voldoen in hun voedingsbehoeften. Kruiden en bessen bevatten voedingstoffen die de correcte werking van cellen ondersteunen en bescherming bieden tegen allerlei schadelijke stoffen en ondersteunen het afweersysteem. Daarnaast zijn kruiden noodzakelijk voor het correct aansturen van het DNA en daarmee een correcte functie van de cellen.

Samenstelling:

 • Oreganum Majorana

Dit kruid heet in de volksmond Marjolijn. Het bevat onder andere etherische oliën, flavonoïden, bitterstoffen en tanninen. De inhoud stoffen zijn krampwerend, galvormend en slijmoplossend. Daarnaast ondersteund Marjolijn in kalmering, het ondersteund de bloeddruk en het helpt organen beter te doorbloeden.

 • Bosbessen

Bosbessen bevatten stoffen als flavonoïden welke ontstekingsremmend zijn. Huisdieren hebben veel last van laaggradige ontstekingen zoals last van oren, kramp, verstopte anaalklieren en gebitsontstekingen. Het immuunsysteem is constant bezig om het lichaam op een lage stand te beschadigen.

 • Kamille

Kamille is een plant die al veel gebruikt is in de humane geneeskunde. Het bevat etherische oliën, bitterstoffen, looistoffen en cumarine. Deze stoffen hebben een ontstekingsremmende, kramp opheffende, gal afdrijvende en licht relaxerende werking. Daarnaast bevordert Kamille de eetlust en de vertering. Het is een mild kalmerend middel en verdrijft matig de angst.

 • Artisjok

De artisjok is ontstaan uit het veredelen van Kardoen. De plant bevat onder andere bitterstoffen, fenolzuren, flavonoïden, fytosterolen en inuline. Deze stoffen hebben een galvormend en gal afdrijvende eigenschappen. Ze stimuleren de leverfunctie en hebben lever beschermende eigenschappen. Ze zijn matig vocht afdrijvend en licht bloeddruk verlagend. En bevorderen de vertering van vet.

 • Kurkuma

Kurkuma of ook geelwortel genoemd is een wortel welke vele goede effecten op de gezondheid heeft. Het bevat etherische olie, fenolen, vitamine B en C. Enkele van de eigenschappen zijn: galvormend en gal afscheidend, lever beschermend, ontstekingsremmend en het opvangen van vrije radicalen.

Gebruiksaanwijzing:

Het fyto-supplement kan aan alle honden en katten gegeven worden en dagelijks door de voeding gemengd worden. Bij brokvoeding voeg je iets water toe om het mengen te vergemakkelijken en verstuiving te voorkomen. Het product is geschikt om te gebruiken bij rauwe- en niet rauwe voeding.

Dosering:

Pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag
10 - 25 kg - 2 maatscheppen per dag
>25 kg - 3 maatscheppen per dag

Bewaren:

Bewaar dit product goed afgesloten in een koele en donkere omgeving. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor humane consumptie. Na opening een half jaar houdbaar. 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN