headernieuw2

Carnivoer Fyto-supplement Maag Darm

Carnivoer Fyto-supplement Maag Darm
€ 13.15 nu € 11.50
InStock
 
Voorraad: 1
Aantal

Honden en katten kunnen in geringe mate last van hun maag en darmen hebben. Bij lichte klachten kun je het Fyto-Supplement Maag-Darm van Carnivoer inzetten. 

Dierenarts E.van Gijtenbeek heeft in samenwerking met veterinair natuurgeneeskundige mw. Y Groove dit product ontwikkeld en samengesteld. Het is uitgebreid getest in Sterkliniek Any Animal Heiloo voordat het door Carnivoer in productie werd genomen. De klanten waren zeer enthousiast! Het is bedoeld om de voeding van jouw dier een aanvulling te geven. Een aanvulling die de gezondheid van jouw dier, door middel van dit fyto-supplement, wat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, naar een hoger peil brengt. Dit product kan de lichte maag-darm klachten verminderen dan wel wegnemen. 

Je kunt dit supplement mengen door het rauwe- en niet rauwe voeding. Mogelijk zal het met wat water gemengd moeten worden om de smakelijkheid te bevorderen. Als de klachten verdwijnen kunt u dit supplement levenslang inzetten om het maag darm stelsel te ondersteunen. Indien de klachten niet verminderen is het van belang veterinair advies in te winnen. Het is geschikt voor rauwe- en niet rauwe voeding.

Samenstelling:

  • Gember

Gember wordt ook wel zingiber officinale genoemd. Het bevat stoffen als etherische olie, oleoresine welke de scherpe smaak geeft. Verder fenolen en een eiwitsplitsend enzym zingibaïne. De stoffen werken maagzweer beschermend, braak stillend, absorbeert toxinen, is antiseptisch, absorbeert zuren uit de maag en heeft ontstekingsremmend eigenschappen.

  • Kamille

Kamille is een plant die al veel gebruikt is in de humane geneeskunde. Het bevat etherische oliën, bitterstoffen, looistoffen en cumarine. Deze stoffen hebben een ontstekingsremmende, kramp opheffende, gal afdrijvende en een licht relaxerende werking. 

  • Melisse

Melisse is een plant die al door de eeuwen gebruikt wordt in de geneeskunde. De belangrijkste stoffen zijn etherische oliën, fenolzuren, flavonoïden, bitter- en looistoffen. Deze stoffen werken kalmerend op hersenen, het activeert de parasympaticus welke ook voor rust zorgt en is krampstillend.

  • Rozenbottel

De rozenbottel is gekozen vanwege de flavonoïden, vruchtzuren, anthocyanen, pectine en carotenoïden.  De werking van deze stoffen is onder andere ontstekingen remmen, adstringerend, bloedstelpend en mild laxerend.

  • Artisjok

De artisjok is ontstaan uit het veredelen van Kardoen. De plant bevat onder andere bitterstoffen, fenolzuren, flavonoïden, fytosterolen en inuline. De stoffen hebben een galvormend en gal afdrijvende eigenschappen.Ze stimuleren de leverfunctie en hebben lever beschermende eigenschappen. Ze zijn matig vocht afdrijvend en licht bloeddruk verlagend.

Dosering:

Pups en kittens tot zes maanden een halve maatschep per dag

<10 kg - 1 maatschep per dag

10 - 25 kg - 2 maatscheppen per dag

>25 kg - 3 maatscheppen per dag

Bewaren:

Bewaar dit product goed afgesloten in een koele en donkere omgeving. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor humane consumptie. Na opening een half jaar houdbaar. 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN