headernieuw2

Kuikens - doos van 10 kg

Kuikens -  doos van 10 kg
Kuikens -  doos van 10 kg
15.00
InStock
 
Voorraad: onbeperkt
Aantal
De kuikens komen van gecertificeerde boerderijen welke kuikens broeden voor de leghennen industrie. De mannelijke kuikens zijn vanzelfsprekend onbruikbaar voor de productie van eieren. Deze kuikens zijn ook niet geschikt voor de vleesproductie. Als diervoeder zijn ze echter voor veel diersoorten een uitstekende voedselbron.

Na geslachtsselektie worden de kuikens op nette wijze gedood. Vervolgens worden ze naar de bedrijfslocatie gekoeld vervoerd. Door middel van visuele selektie worden de 'slechte' kuikens er uit gehaald. De 'goede' kuikens worden na het verpakken snel ingevroren bij - 32 graden Celsius.
 

Voedingsadvies van Kiezebrink

Kuikens kunnen als heel prooidier gevoerd worden. Wanneer er dagelijks veel kuikens gevoerd worden kan het verstandig zijn om de dooier bij een aantal kuikens te verwijderen, om een overdosis vitamine A te voorkomen. Dit product is een rauw diervoeder. Houdt daarom de hygiënevoorschriften in acht.

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN