headernieuw2

Veendrenkstof voor paard, hond en kat - 2500 gram

Veendrenkstof  voor paard, hond en kat - 2500 gram
Veendrenkstof  voor paard, hond en kat - 2500 gram
Veendrenkstof  voor paard, hond en kat - 2500 gram
Veendrenkstof  voor paard, hond en kat - 2500 gram
42.25
InStock
 
Voorraad: 1
Aantal

Sanofor Veendrenkstof  kan probleemloos worden toegediend bij ieder soort voer. Dankzij de veelzijdige samenstelling kan Sanofor Veendrenkstof  het nare en smerige probleem van ontlasting-vreten vaak de wereld uit helpen. De Sanofor Veendrenkstof moet dan langere tijd achtereen gegeven worden (minstens 4 maanden dagelijks).

Sanofor Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. In de loop der jaren zijn deze planten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig veen. Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor medicinale doeleinden en voor bijvoeding van dieren. In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als "Subfossiel".
Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de erin voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor Veendrenkstof is absoluut een zuiver natuurproduct. Bovendien wordt het veen zonder aantasting van het landschap gewonnen.

Waarom Veendrenkstof in de hondenvoeding?

Mineralen en sporenelementen: Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals b.v. ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink, zwavel en andere sporenelementen.

Organische substanties: Sanofor Veendrenkstof bevat organische substanties (o.a. kiezelzuur, huminezuren), die ook nog in sterk verdunde vorm op natuurlijke wijze remmend werken op de groei van ziektekiemen. Kiezelzuur werkt bindweefselversterkend, immuunsysteemversterkend en versnelt de wondregeneratie.

De darmflora wordt door Sanofor Veendrenkstof geoptimaliseerd.
Van de organische stoffen in Sanofor Veendrenkstof zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Met name de lever wordt hierdoor ontlast. Bovendien wordt de werking van de lever gestimuleerd en de benutting van het voedsel wordt verbeterd. De slijmvliezen komen met Sanofor Veendrenkstof in optimale conditie, waardoor o.a. maag-darmproblemen worden voorkomen en betere bevruchtingresultaten worden bereikt.

Sanofor Veendrenkstof heeft een gunstige invloed op de huidstofwisseling.
Sanofor Veendrenkstof kan het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk. Gezien de grote verscheidenheid van verschillende werkzame bestanddelen is Sanofor Veendrenkstof een uiterst waardevolle aanvulling op de diervoeding. Sanofor kan eenvoudig aan het voedsel toegevoegd worden, het heeft nauwelijks enige smaak of geur. Voor middelgrote honden wordt een dosering van 1 eetlepel per dag aangeraden, bij stoornissen kan de dosering verdubbeld worden.

15 goede redenen om Sanofor Veendrenkstof te voeren...

 
1 bij een droge huid en bij een dorre vacht.
2 voor een normale stoelgang.
3 bij oprispingen, boeren en bij regelmatig rommelen van de maag.
4 bij overmatig haaruitval en bij een continue verharing.
5 bij niet in vacht komen en bij haar dat steeds afbreekt.
6 ter versterking van de haarwortel en bij een te dunne inplant van de vacht.
7 als het dier zich bijt en krabt en bij kale plekken in de vacht 
8 ter ondersteuning bij een vlooienallergie of hot spot; dit zijn kleine rode jeukbultjes op de huid t.g.v. vlooienbeten en bij huidjeuk.
9 bij straatvuil en ontlasting eten.
10 ter bevordering van de eetlust.
11 voor de opbouw van de darmflora na wormkuren en antibiotica.
12 als uw hond of kat vaak winden laat en bij met name kleine korte windjes die vreselijk stinken.
13 bij stinken uit de bek, niet veroorzaakt door problemen in de mondholte en bij stinken vanuit de huid.
14 voor een goede pigmentatie van de vacht en ook zeker aan te raden als extra stimulans bij pigmentstoornissen aan neus, lippen, oogranden e.d.
15 bij regelmatige toediening het hele jaar door zorgt Sanofor Veendrenkstof bovendien voor een korte effectieve verhaarperiode en een prachtige volle vacht.

Dosering

Kleine honden en Katten: 1 theelepel per dag
Middelgrote honden: 2 theelepels per dag
Grote honden: 1 eetlepel per dag
Mengen met de voeding of rechtstreeks in de bek geven.
Ook te geven aan paarden, vogels, konijnen, fretten, schapen, geiten, postduiven etc.

Sanofor is een natuurproduct. Daardoor kunnen er schommelingen bestaan in de geur van het product.

Analyse van Sanofor Veendrenkstof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Door het laboratorium voor microscopisch en chemisch-technisch levensmiddelenonderzoek te Wenen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiezelzuur
6,52%
 
Moeilijk in water oplosbaar proteine
4,32%
IJzer
 
1,14%
 
Niet als sulfaat beschikbaar zwavel
0,41%
Aluminium
0,12%
 
Koolzuur
 
 
 
2,52%
Calcium
 
5,09%
 
Bitumen (was,hars,olie)
 
18,09%
Magnesium
0,37%
 
Wateroplosbare organische stoffen
8,19%
Natrium
 
0,41%
 
Hemi-cellulosen
 
 
1,63%
Fosfaat
 
0,20%
 
Cellulosen
 
 
2,85%
Sulfaat
 
5,05%
 
Huminezuren
 
 
13,08%
Etherextract
1,26%
 
Humusmateriaal
 
 
3,99%
Niet-water-oplosbaar
 
 
Humine en Lignine
 
 
13,61%
Stikstof
 
0,77%
 
Makkelijk in water
 
 
 
 
Overig Stikstof
 
                    0,98%
 
oplosbaar proteïne
 
 
1,30%

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN