headernieuw2

Vleesvoeding aanvullen

Veel vlees voedingen zijn niet kompleet. Dat zijn meestal mixen die alleen bestaan uit vlees, bot en orgaan. Diepvriezen is voor sommige vitamines ook niet goed.  Vlees dat afkomstig is van gefokte dieren is anders van kwaliteit dan vlees dat afkomstig is van in het wild levende en opgegroeide dieren. Wij adviseren dan ook aan te vullen.

U kunt zelf de maaltijd aanvullen en/of een kant en klaar product hier voor kopen. Deze vindt u in de categorie "Supplementen".

Wilt u zelf het menu kompleter maken met ook wat verse producten erbij, maar weet u niet precies hoe? Wij hebben onze aanvultips uitgewerkt op papier. U kunt deze bij ons meenemen als u uw bestelling komt ophalen of laat bezorgen. Graag even van te voren aangeven dan leggen we het klaar.


Info over vers vlees voeren:

Erwin van Gijtenbeek heeft een lezing gegeven over voeding bij een honden vereniging waarvan een verslag is gemaakt: 

erwin-van-geijtenbeek-over-rauw-voeren.pdf

In het boekje "Voer voor Carnivoren" van Tannetje Koning vindt u ook heel veel informatie over het vers voeren van uw hond of kat.
Te koop bij diverse webshops voor € 14,95. Een heel leuk en leerzaam boekje. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN