headernieuw2

KB Raw (Kiezebrink)

De "KB Mix -xxx" mixen  bevatten gemalen spiervlees, orgaan en bot.  KB Raw/Kiezebrink adviseert om te variëren met vier verschillende eiwitbronnen (licht vlees, wild, rood vlees en vis) in de week om een gebalanceerd menu te vormen. De samenstelling van de mixen is gewijzigd. Er  hoeft volgens Kiezebrink ook geen extra spiervlees meer te worden toegevoegd. Op hun website vindt u meer informatie over de producten en het samenstellen daarmee. Diverse mixen hebben een best wel hoog calcium percentage. 

Wij leveren een aantal producten uit voorraad, de overige op bestelling. Ongeveer 4 x per jaar wordt onze voorraad aangevuld. Een aantal weken van te voren vermelden we op deze pagina wanneer we weer gaan bestellen. Heeft u ergens belangstelling voor? Laat het ons weten. Daarnaast zetten we ook een bericht op onze Facebook pagina. Als u ons daar "liked" ontvangt u automatisch onze berichtjes.


De Calcium/fosfor verhoudingen zijn heel verschillend. Van laag tot heel hoog. Voor pups wordt in het algemeen geadviseerd om mixen te voeren met een calcium van max. rond de 0,8%. Ook katten adviseren wij mixen met een calcium gehalte van max. 0,8 % te voeren.  Het is helaas voorgekomen dat een kat die een mix met een hoger calcium gehalte heeft gegeten daardoor ernstige verstoppingen kreeg en geopereerd moest worden.  Meer uitgebreidere info over de samenstelling / analyses vindt u o.a. op voerwijzer.com. Daar staan ook een paar voorbeeldmenu's. 


KB Complete mixen zijn  kompleet middels een premix.

In week 48, 26 november t/m 30 november, komt Kiezebrink weer leveren.

Bestellingen kunt u vanaf heden weer doorgeven via "Op bestelling"Sorteer op:
 
KB Mix - Kip 1 kg


Voorraad: 15
 
InStock
2.55

KB mix -  Eend  1 kg


Voorraad: 10
 
InStock
3.25

KB mix Kalkoen 1 kg


Voorraad: 20
 
InStock
3.35

KB Mix -  Konijn 1 kg


Voorraad: 9
 
InStock
4.40

KB Barf - eendennekken 1 kg


Voorraad: 12
 
InStock
3.25

KB Complete Regular 1 kg


Voorraad: 11
 
InStock
3.25

KB Complete Sensitieve 1 kg


Voorraad: 16
 
InStock
4.80

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN