headernieuw2

KB Raw (Kiezebrink)

KB Mix -xxx mixen bestaan uit één diersoort en  bevatten gemalen spiervlees, orgaan en bot. De samenstelling is per diersoort anders.  Op hun website vindt u alle informatie over de producten en het samenstellen daarmee.  Wij leveren een aantal producten uit voorraad, de overige op bestelling. Ongeveer 4-5  x per jaar wordt onze voorraad aangevuld. We vermelden hier  wanneer we weer gaan bestellen. Heeft u ergens belangstelling voor? Laat het ons weten. Het wordt ook op onze FB-pagina vermeld.

Het percentage calcium is per mixsoort anders en staat bij de mix vermeld.  Voor pups wordt in het algemeen geadviseerd om mixen te voeren met een calcium van max. rond de 0,8%. Ook katten adviseren wij mixen met een calcium gehalte van max. 0,8 % te voeren.  Het is helaas voorgekomen dat een kat die een mix met een hoger calcium gehalte heeft gegeten daardoor ernstige verstoppingen kreeg. Dit is zeldzaam, maar dus niet uit te sluiten. Info over de samenstelling / analyses vindt u o.a. op voerwijzer.com. Daar staan ook een paar voorbeeldmenu's. 


KB Complete Regular en Sensitive zijn volgens Kiezebrink kompleet middels pre-mix en  hoeven  NIET te worden aangevuld. 

Op onze pagina  Supplementen vindt u tips/producten om het menu van uw hond aan te vullen.


In week 29, 15 juli 2019 t/m 21 juli 2019 komt Kiezebrink onze voorraad weer aanvullen.Sorteer op:
 
KB Extra - Raw meat Supplement


Voorraad: 0
 
OutOfStock
14.50

KB Complete Regular 1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
3.30

KB Complete Sensitive 1 kg


Voorraad: 37
 
InStock
5.00

KB Mix - Kip 1 kg


Voorraad: 21
 
InStock
2.70

KB mix -  Eend  1 kg


Voorraad: 27
 
InStock
3.45

KB mix - Kalkoen 1 kg


Voorraad: 12
 
InStock
3.60

KB mix - Lam 1 kg


Voorraad: 2
 
InStock
4.00

KB Barf - eendennekken 1 kg


Voorraad: 5
 
InStock
3.40

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN