headernieuw2

KB Raw (Kiezebrink)

De "KB Mix -xxx" mixen  bevatten gemalen spiervlees, orgaan en bot. Het zijn geen vaste samenstellingen. Op hun website vindt u alle informatie over de producten en het samenstellen daarmee. Diverse mixen hebben een best wel hoog calcium percentage. 

Wij leveren een aantal producten uit voorraad, de overige op bestelling. Ongeveer 4-5  x per jaar wordt onze voorraad aangevuld.
Een aantal weken van te voren vermelden we op deze pagina wanneer we weer gaan bestellen. Heeft u ergens belangstelling voor? Laat het ons weten. Daarnaast zetten we ook een bericht op onze Facebook pagina. Als u ons daar "liked" ontvangt u automatisch onze berichtjes.


Het percentage calcium is per mixsoort anders en staat bij de mix vermeld.  Voor pups wordt in het algemeen geadviseerd om mixen te voeren met een calcium van max. rond de 0,8%. Ook katten adviseren wij mixen met een calcium gehalte van max. 0,8 % te voeren.  Het is helaas voorgekomen dat een kat die een mix met een hoger calcium gehalte heeft gegeten daardoor ernstige verstoppingen kreeg en geopereerd moest worden.  Dit is zeldzaam, maar dus niet uit te sluiten. Meer uitgebreidere info over de samenstelling / analyses vindt u o.a. op voerwijzer.com. Daar staan ook een paar voorbeeldmenu's. 


Op onze pagina "Vleesvoeding aanvullen" in het horizontale menu vindt u de adviezen om het menu van uw hond aan te vullen.

KB Complete mixen zijn kompleet en hoeven NIET te worden aangevuld. KB Mix mixen adviseren wij wel aan te vullen.


In week 11, 11 t/m 15 maart 2019 komt Kiezebrink weer onze voorraad aanvullen en kunnen we de producten die we niet op voorraad houden weer op bestelling leveren. We ontvangen uw bestelling graag voor 1 maart 2019 12.00 uur.

Sorteer op:
 
KB Extra - Raw meat Supplement


Voorraad: 0
 
OutOfStock
14.50

KB Complete Regular 1 kg


Voorraad: 22
 
InStock
3.30

KB Complete Sensitive 1 kg


Voorraad: 33
 
InStock
5.00

KB Mix - Kip 1 kg


Voorraad: 6
 
InStock
2.70

KB mix -  Eend  1 kg


Voorraad: 8
 
InStock
3.45

KB Mix -  Konijn 1 kg


Voorraad: 9
 
InStock
4.65

KB mix - Kalkoen 1 kg


Voorraad: 8
 
InStock
3.60

KB mix - Lam 1 kg


Voorraad: 8
 
InStock
4.00

KB Barf  - gemalen hertenvlees  1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
5.30

KB Barf - eendennekken 1 kg


Voorraad: 6
 
InStock
3.40

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN