headernieuw2

KB Raw (Kiezebrink)

De "KB Mix -xxx" mixen  bevatten gemalen spiervlees, orgaan en bot. Op hun website vindt u alle informatie over de producten en het samenstellen daarmee. Diverse mixen hebben een best wel hoog calcium percentage. 

Wij leveren een aantal producten uit voorraad, de overige op bestelling. Ongeveer 4-5  x per jaar wordt onze voorraad aangevuld.
Een aantal weken van te voren vermelden we op deze pagina wanneer we weer gaan bestellen. Heeft u ergens belangstelling voor? Laat het ons weten. Daarnaast zetten we ook een bericht op onze Facebook pagina. Als u ons daar "liked" ontvangt u automatisch onze berichtjes.


Het percentage calcium is per mixsoort anders en staat bij de mix vermeld.  Van laag tot heel hoog. Voor pups wordt in het algemeen geadviseerd om mixen te voeren met een calcium van max. rond de 0,8%. Ook katten adviseren wij mixen met een calcium gehalte van max. 0,8 % te voeren.  Het is helaas voorgekomen dat een kat die een mix met een hoger calcium gehalte heeft gegeten daardoor ernstige verstoppingen kreeg en geopereerd moest worden.  Dit is zeldzaam, maar dus niet uit te sluiten. Meer uitgebreidere info over de samenstelling / analyses vindt u o.a. op voerwijzer.com. Daar staan ook een paar voorbeeldmenu's. 


KB Complete mixen zijn  kompleet middels een premix.


Sorteer op:
 
KB Mix - Kip 1 kg


Voorraad: 3
 
InStock
2.55

KB mix -  Eend  1 kg


Voorraad: 20
 
InStock
3.25

KB mix Kalkoen 1 kg


Voorraad: 2
 
InStock
3.35

KB Mix -  Konijn 1 kg


Voorraad: 9
 
InStock
4.40

KB Barf - eendennekken 1 kg


Voorraad: 12
 
InStock
3.15

KB Complete Regular 1 kg


Voorraad: 20
 
InStock
3.25

KB Complete Sensitive 1 kg


Voorraad: 33
 
InStock
4.80

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN