headernieuw2

KB Raw (Kiezebrink)De "KB Mix -xxx" mixen  bevatten gemalen spiervlees, orgaan en bot.  KB Raw/Kiezebrink adviseert om te variëren met vier verschillende eiwitbronnen (licht vlees, wild, rood vlees en vis) in de week om een gebalanceerd menu te vormen. De samenstelling van de mixen is gewijzigd. Er  hoeft volgens hen ook geen extra spiervlees meer te worden toegevoegd. Op hun website vindt u meer informatie over de producten en het samenstellen daarmee. Diverse mixen hebben een best wel hoog calcium percentage. 

Wij leveren een aantal producten uit voorraad, de overige op bestelling. Ongeveer 4 x per jaar wordt onze voorraad aangevuld. Een aantal weken van te voren vermelden we op deze pagina wanneer we weer gaan bestellen. Heeft u ergens belangstelling voor? Laat het ons weten. Daarnaast zetten we ook een bericht op onze Facebook pagina. Als u ons daar "liked" ontvangt u automatisch onze berichtjes.


De Calcium/fosfor verhoudingen zijn heel verschillend. Van laag tot heel hoog. Voor pups wordt in het algemeen geadviseerd om mixen te voeren met een calcium van max. rond de 0,8%. Ook katten adviseren wij u mixen met max. 0,8 % calcium te voeren.  Het is helaas voorgekomen dat een mix met een hoger calcium gehalte ernstige verstoppingen heeft veroorzaakt.  Meer uitgebreidere info over de samenstelling / analyses vindt u o.a. op voerwijzer.com. Daar staan ook een paar voorbeeldmenu's. 

 
Voor levering in week 39, 24 sept. 2018 t/m 28 sept. 2018, 
gaan we onze voorraad Kiezebrink producten weer aanvullen.


De mixen die we niet op voorraad houden kunnen we u weer op bestelling leveren. De meest gevraagde producten vindt u bij "OP BESTELLING". Bestellingen kunnen tot en met 14 september 2018 worden doorgegeven. Dit kan via de webshop of via een emailbericht. U vindt de Kiezebrink producten en prijzen onderaan in het menu bij  "op bestelling" . 
 
Vanaf eind september 2018 zijn ook de " KB Complete" mixen hier te bestellen. Deze mixen zijn kompleet door toevoeging van een premix van vitaminen en mineralen.

 

Sorteer op:
 
KB mix Kalkoen 1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock

KB Complete Regular 1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
3.25

KB Complete Sensitieve 1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
4.80

KB Mix - Kip 1 kg


Voorraad: 6
 
InStock
2.55

KB mix -  Eend  1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
3.25

KB Mix -  Konijn 1 kg


Voorraad: 0
 
OutOfStock
4.40

Kiezebrink - eendennekken 1 kg


Voorraad: 5
 
InStock
3.25

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN