headernieuw2

Route
klik op onderstaande link voor een kaart

9571 BJ Tweede Exloermond


Vanuit Exloo:

Komende vanuit Exloo rijdt u 2e Exloërmond binnen. Als u de weg blijft volgen komt u vanzelf op het Zuiderdiep. Dit is de doorgaande weg naar Musselkanaal.  Na een paar kilometer vindt u ons aan de rechterkant.  De huisnummering loopt hier nogal vreemd waardoor wel eens verwarring ontstaat. Wij zitten recht tegenover een grote kerk.  U kunt de auto op het Zuiderdiep parkeren of in het gras voor onze boerderij. Het fietspad graag vrij laten.

Vanuit Musselkanaal:

Komende vanuit Musselkanaal rijdt u 2e Exloërmond binnen. Wij zitten een kleine kilometer over de rotonde aan de linkerkant. De huisnummering loopt hier nogal vreemd waardoor wel eens verwarring onstaat. Wij zitten recht tegenover een grote kerk. U kunt de auto op het Zuiderdiep parkeren of in het gras voor onze boerderij. Het fietspad graag vrij laten.

Vanuit de richting Stadskanaal over de Mondenweg:

Komende over de Mondenweg vanuit de richting Stadskanaal gaat u op de rotonde rechts het dorp in. Wij zitten een kleine kilometer verder  aan de linkerkant. De huisnummering loopt hier nogal vreemd waardoor wel eens verwarring onstaat. Wij zitten recht tegenover een grote kerk. U kunt de auto op het Zuiderdiep parkeren of in het gras voor onze boerderij. Het fietspad graag vrijlaten.

Vanuit de richting Emmen over de Mondenweg:

Komende over de Mondenweg vanuit de richting Emmen gaat u op de rotonde linksaf het dorp in. Wij zitten een kleine kilometer verder aan de linkerkant. De huisnummering loopt hier nogal vreemd waardoor wel eens verwarring onstaat. Wij zitten recht tegenover een grote kerk.  U kunt de auto op het Zuiderdiep parkeren of in het gras voor onze boerderij.Het fietspad graag vrijlaten.

 
1340812928 images
Zoeken
In de aanbieding
C4P - Completisimo  1000 gram
C4P - Completisimo 1000 gram
€ 3.95
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop