headernieuw2

KVV voor Katten

Op deze pagina staan de producten die ontwikkeld zijn voor katten. Geeft u toch een mix uit de andere categoriën (dus voor honden ontwikkeld) dan dient u extra hart toe te voegen. Dit heeft echter niet onze voorkeur omdat in de meeste mixen pens en/of boekmaag zit. Katten hebben dit niet nodig en de meeste lusten het ook niet.  Zakjes met stukjes hart van rund of lam vindt u elders in onze webshop.
 
Een richtlijn voor de hoeveelheid voeding per dag voor een volwassen kat is circa 35 gram per kilo lichaamsgewicht per dag te geven. Dit is ook afhankelijk van hoe actief uw kat is. Voer met uw ogen!

De N&D mixen die op de pagina "Natuur&Dier" staan zijn ook geschikt voor katten omdat daar voldoende hart inzit. In deze mixen zit ook pens. Niet alle katten vinden dat lekker. Heeft u geen idee wat uw kat er van vindt probeer dan eerst één rol.

A.s. vrijdag verwachten we weer N&D puppy/kittenmix. 

Sorteer op:
 
Barfmenu  cattery 1000 gram


Voorraad: 4
 
InStock
4.95

Tamro Vleesmix Kat 1000 gram


Voorraad: 5
 
InStock
3.95

ND puppy-kittenmix  1000 gram


Voorraad: 5
 
InStock
3.50

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN