headernieuw2
Onze honden: Tango  bijna 14 jaar (05-07-04), Woody 10 jaar (23-04-08) en Ace 10 jaar (23-04-08)
Hun menu:

Onze flatjes krijgen doorgaans 5 verschillende diersoorten: Lam, Rund, Eend, Geit, Kalkoen (=VNGmix) en af en toe een mix van één van onze andere merken  uit de webshop (dit ter afwisseling, meer dier soorten is niet nodig).
Daarnaast één of twee maal per week een maaltijd (met) vis (VNG zalmmix of sprotjes/makreeltjes).

Dagelijks wordt hun voeding aangevuld met een capsule visolie omega-3, een flinke eetlepel gepureerde, niet gekookte groente,  noors zeewier en een lepel zilvervliesrijst. Een paar keer per week voegen we ook een lepel Sanofor Veendrenkstof toe.

Door te combineren met af en toe een andere mix en/of vis zijn de maaltijden die onze honden krijgen toch steeds  anders. Iets wat het "honden-systeem" ten goede komt en er voor zorgt dat ze niet snel zijn "uitgekeken" op hun voeding. 

"Ons menu" is geschikt voor alle honden zonder op voeding gerichte allergieproblemen. Heeft u het idee dat uw hond het toch niet goed doet op dit menu adviseren wij u een (holistisch) dierenarts te consulteren.

Kijk ook eens op de pagina  Voedingstips

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN