headernieuw2

Healthy Dog - brokken

Healty Dog is een geperste voeding, hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden, doordat er bij persen van een relatief lage temperatuur (ca. 70°C) gebruik wordt gemaakt.

Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitgezonderd Chicken & Rice variant). Hierdoor is de voeding makkelijker verteerbaar en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent mindere belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting. De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond. 

Bewaar de zak droog en koel. Omdat een geperste brok moet blijven “ademen”, adviseren wij de zak niet af te sluiten of luchtdicht te verpakken. Wanneer u graag een voerton gebruikt, kunt u de deksel open laten staan of enkele gaatjes in de ton maken. In de zak zelf zitten ook enkele gaatjes (zijkant).

Een paar klant ervaringen: Huidproblemen zijn verdwenen. Slechte eter wil deze brok wel  heel graag. Je hoeft er in verhouding tot andere geperste brokken minder van te voeren.

Wij hebben standaard de Healty Dog Regular op voorraad. Deze is geschikt voor honden vanaf 4 weken.  De andere 5 varianten zijn op bestelling leverbaar. Mocht u daar interesse in hebben neem dan kontakt met ons op. Bij voorkeur via email: info@verloopnatuurlijkgoed.nl

Een geperste brok nooit mengen met geeextrudeerde of geexpandeerde brokken.


Leveringsmogelijkheden

Afhalen in 2e Exloërmond : gratis zakje gedroogde hazenoren (snack) bij elke zak.

Wekelijks op persoonlijke afspraak gratis bezorging, bij bestelling van 2 zakken: in Nieuw-Buinen, 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, Nieuw-Weerdinge, Valthermond, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Valthe, Exloo, Musselkanaal, Buinerveen, Ees, Odoorn en Klijndijk.

of gratis bezorging op onze bezorgroute (éénmaal per 3 weken) , bij bestelling van 2 zakken. Zie voor de data en de plaatsen waar we komen de pagina "bezorgen".

Afhalen 2 zakken in Geesbrug: op persoonlijke afspraak.


Indien u bezorgd wilt hebben kunt u dit bij het plaatsen van de bestelling bij opmerking aangeven.

BIj afhalen ontvangt u een zakje hazenoren gratis.


 
Healthy Dog, Regular 15 kg


Voorraad: onbeperkt
 
InStock
42.95

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN