headernieuw2

VNG 5-in-1 Mix:

Ca. 70% Vlees van Lam-Rund-Eend-Geit-Kalkoen, ca15% orgaan en ca. 15% eendenbot. Aan orgaan wordt in de mix hart (ca 5 %), long (ca 2 %), lever (ca 2 %) en pens/boekmaag (ca 6%) verwerkt. Geschikt voor de dagelijkse maaltijd. 
Deze mix adviseren wij aan te vullen. Zie hiervoor de categorie Supplementen. Van onze VNG 5-in-1-mix  ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte. 

VNG Eend-Zalmmix:

Combimix voor de wekelijkse vismaaltijd:  eend: spiervlees en bot (50%) en hele zalm inclusief de filé (50%). Geschikt voor de wekelijkse vismaaltijd. 
Niet geschikt als dagelijkse hoofdmaaltijd. Van het eendenbot/vlees ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte.


VNG Zalmmix:
Onze zalmmix wordt gemaakt van 100% hele zalm inclusief de filé.   Er gaan geen zalmkarkassen in onze mix.  Er worden ook geen toevoegingen gedaan.  Dus ook niets om om een dikkere mix te krijgen. Geschikt voor de wekelijkse vismaaltijd. Niet geschikt als dagelijkse hoofdmaaltijd
Zalm is geen dikke, vette vis en zal dus zonder, niet noodzakelijke toevoegingen, geen dikke mix worden. Wilt u liever een dikkere vis maaltijd dan adviseren wij u onze hele makreeltjes of hele sprotjes. U kunt de zalmmix ook zelf mengen met een vleesmaaltijd.


Er zit VEEL DRUK in deze  rollen. Wij adviseren de worsten in stukken te verdelen of open te snijden voor het ontdooien. Met een kleine beitel en hamer gaat dit heel gemakkelijk. 

Voor onze grootverbruikers: VNG Eend-Zalm en VNG Zalmmix per 10 stuks extra voordelig.


Op onze pagina  Supplementen vindt u tips/producten om het menu van uw hond aan te vullen. 

 

Sorteer op:
 
VNG 5-in-1 Mix  10x ca. 1 kg


Voorraad: 10
 
InStock
31.50

VNG  5-in-1 Mix ca. 1 kg


Voorraad: 5
 
InStock
3.45

VNG Eend-zalm mix ca. 1 kg


Voorraad: 44
 
InStock
3.50

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN