headernieuw2

VNG Mixen

VNG 5-in-1 Mix:
Ca. 70% Vlees van Lam-Rund-Eend-Geit-Kalkoen, ca15% orgaan en ca. 15% eendenbot. Aan orgaan wordt in de mix hart (ca 5 %), long (ca 2 %), lever (ca 2 %) en pens/boekmaag (ca 6%) verwerkt. Van onze VNG 5-in-1-mix  ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte. 

VNG Eend-Zalmmix:

Per 5 stuks extra voordelig!

Combimix van:  eend: spiervlees en bot (50%) en hele zalm inclusief de filé (50%). 
Van het eendenbot/vlees ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte.


VNG Zalmmix:
Per 5 stuks extra voordelig!

Onze zalmmix wordt gemaakt van
100% hele zalm inclusief de filé.   Er gaan geen zalmkarkassen in onze mix.  Er worden ook geen toevoegingen gedaan.  Dus ook niets om om een dikkere mix te krijgen. Deze mix dient als aanvulling op het menu van uw hond en niet als hoofdmaaltijd. Zalm is geen dikke, vette vis en zal dus zonder, niet noodzakelijke toevoegingen, geen dikke mix worden. 
Wij adviseren deze mix één of twee keer per week te geven. Wilt u liever een dikkere vis maaltijd dan adviseren wij u onze hele makreeltjes of hele sprotjes. U kunt de zalmmix ook zelf één of twee keer per week mengen met een vleesmaaltijd.


Er zit VEEL DRUK in de  rollen VNG Zalmmix.  Wij adviseren de worsten in stukken te verdelen of open te snijden voor het ontdooien. Met een kleine beitel en hamer gaat dit heel gemakkelijk.

Op  de pagina "Voedingstips" vindt u onze tips om het menu van uw hond verder aan te vullen.


Door inmiddels gestegen grondstof prijzen en de btw verhoging per 1 januari 2019 gaat de prijs van onze VNG 5-in-1 mix met ingang van 1 januari 2019 omhoog met  € 0,15 per kilo. 

De verkoopprijzen van onze andere vng mixen gaan net als alle andere merken die onder het lage btw tarief vallen iets omhoog door de btw verhoging van 6% naar 9%. 

Sorteer op:
 
VNG Eend-zalm mix ca. 1 kg


Voorraad: 65
 
InStock
3.50

VNG 5-in-1 Mix  10x ca. 1 kg


Voorraad: 11
 
InStock
30.00

VNG  5-in-1 Mix ca. 1 kg


Voorraad: 7
 
InStock
3.30

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN