headernieuw2

Mixen die alleen bestaaan uit vlees-bot-orgaan zijn niet helemaal kompleet en adviseren wij aan te vullen.
Dat geldt ook voor de VNG mixen. U kunt zelf een aantal toevoegingen maken en/of een aantal kant en klare producten daarvoor kopen. U vindt deze in de categoriën Supplementen en Fyto-supplementen.
Onze tips uitgewerkt op papier kunt u meenemen bij het afhalen van uw bestelling.   VNG 5-in-1 Mix:

Ca. 70% Vlees van Lam-Rund-Eend-Geit-Kalkoen, ca15% orgaan en ca. 15% eendenbot. Aan orgaan wordt in de mix hart (ca 5 %), long (ca 2 %), lever (ca 2 %) en pens/boekmaag (ca 6%) verwerkt. Geschikt als dagelijkse maaltijd.  

VNG Eend-Zalmmix:

Combimix voor de wekelijkse vismaaltijd. Bestaande uit:  eendenvlees en eendenbot (50%) en hele zalm inclusief de filé (50%). Samengesteld voor de wekelijkse vismaaltijd.  

VNG Zalmmix:
Onze zalmmix wordt gemaakt van 100% hele zalm inclusief de filé.   Er gaan geen zalmkarkassen in onze mix.  Er worden ook geen toevoegingen gedaan.  Dus ook niets om om een dikkere mix te krijgen. Geschikt voor de wekelijkse vismaaltijd. Niet geschikt als dagelijkse hoofdmaaltijd. Zalm is geen dikke, vette vis en zal dus zonder, niet noodzakelijke toevoegingen, geen dikke mix worden. 

Wilt u liever een dikkere vis maaltijd dan adviseren wij u onze hele makreeltjes of hele sprotjes. U kunt de zalmmix ook zelf mengen met een vleesmaaltijd. 


Er zit VEEL DRUK in de  rollen. Wij adviseren de worsten in stukken te verdelen of open te snijden voor het ontdooien.
Met een kleine beitel en hamer gaat dit heel gemakkelijk.

Er komt binnenkort een nieuwe VNG Mix bij. Een 3-in-1 mix bestaande uit Kalkoen, rund en zalm. 
Deze mix bestaat uit vlees, bot en orgaan. We verwachten deze eind april. 

Sorteer op:
 
VNG 5-in-1 Mix  10x ca. 1 kg


Voorraad: 23
 
InStock
32.50

VNG  5-in-1 Mix ca. 1 kg


Voorraad: 12
 
InStock
3.45

VNG Eend-zalm mix ca. 1 kg


Voorraad: 9
 
InStock
3.45

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN