headernieuw2
VNG 5-in-1 Mix:
Ca. 70% Vlees van Lam-Rund-Eend-Geit-Kalkoen, ca15% orgaan en ca. 15% eendenbot. Aan orgaan wordt in de mix hart (ca 5 %), long (ca 2 %), lever (ca 2 %) en pens/boekmaag (ca 6%) verwerkt. Van onze VNG 5-in-1-mix  ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte. 

VNG Eend-Zalmmix:

Combimix voor de wekelijkse vismaaltijd:  eend: spiervlees en bot (50%) en hele zalm inclusief de filé (50%). Per 5 stuks extra voordelig!Van het eendenbot/vlees ligt een T4-analyse ter inzage in onze afhaalruimte.

VNG Zalmmix:
Onze zalmmix wordt gemaakt van 100% hele zalm inclusief de filé.   Er gaan geen zalmkarkassen in onze mix.  Er worden ook geen toevoegingen gedaan.  Dus ook niets om om een dikkere mix te krijgen. Deze mix dient als aanvulling op het menu van uw hond en niet als hoofdmaaltijd. Zalm is geen dikke, vette vis en zal dus zonder, niet noodzakelijke toevoegingen, geen dikke mix worden. 
Wij adviseren deze mix één of twee keer per week te geven. Wilt u liever een dikkere vis maaltijd dan adviseren wij u onze hele makreeltjes of hele sprotjes. U kunt de zalmmix ook zelf één of twee keer per week mengen met een vleesmaaltijd.Er zit VEEL DRUK in de  rollen VNG Zalmmix.  Wij adviseren de worsten in stukken te verdelen of open te snijden voor het ontdooien. Met een kleine beitel en hamer gaat dit heel gemakkelijk. Per 5 stuks extra voordelig!


Op onze pagina  "vleesvoeding aanvullen" vindt u onze adviezen om het menu van uw hond aan te vullen.

Sorteer op:
 
KB Extra - Raw meat Supplement


Voorraad: 0
 
OutOfStock
14.50

VNG 5-in-1 Mix  10x ca. 1 kg


Voorraad: 40
 
InStock
31.50

VNG  5-in-1 Mix ca. 1 kg


Voorraad: 12
 
InStock
3.45

IN DE AANBIEDING
VNG Eend-zalm mix ca. 1 kg


Voorraad: 55
 
InStock
3.25

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN